Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Knape Hout B.V.

Knape Hout B.V. is het bedrijf van P. Knape. Na het Hout en Meubeleringscollege in Rotterdam met succes te hebben afgerond is hij de hout handel ingerold. Dit is inmiddels al weer meer dan 25 jaar geleden.

Knape Hout B.V. is gespecialiseerd in de import, opslag en verkoop van gezaagd en geschaafd gecertificeerd hardhout van hoogwaardige kwaliteit. Wij importeren hout uit Azië, Afrika en Brazilie.

Bij Knape Hout B.V. vinden we het belangrijk dat onze afnemers tevreden zijn over het product dat wij leveren. Om deze reden hanteren wij een streng beleid waarbij we ter plekke, in Azie, Afrika of Brazilië, controles uitvoeren. Wij kopen direct bij de bron, hierdoor kunnen wij een goede prijs aanbieden en kunnen we een tijdige levering verzekeren.

Wij zijn in het bezit van de certificaten FSC® (C-117418) en PEFC.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren